DIB-SPORTS BUNDLE

ALLEEN DEZE WEEK GRATIS VERZENDING

Do It Better

VOOR AL JOUW TOOLS

EN DRINKEN ONDERWEG

Met speciale uitsparing in de bidon blijft deze extra goed zitten in elke bidonhouder. Hierdoor hoef je niet bang te zijn om de DIB-bidon te verliezen. Ga er gerust mee over ruig terrein! De bidon is van stevig en toch flexibel materiaal, waardoor je deze niet snel stuk zal krijgen. Aan de onderkant zit een handige draaiknop, waardoor je makkelijk het opslaggedeelte kan vullen.

ALLES BIJ JE

IN ÉÉN BIDONHOUDER

UNIEK IN NEDERLAND

ALLEEN VERKRIJGBAAR BIJ FIETSPRODUCTEN.NL

Het gebruik van de DIB bidon is erg simpel. De twee delen zijn in elkaar te klikken en wordt verstevigd met rubberen band. Het is eenvoudig om beide compartimenten te vullen met jouw spullen, terwijl het in elkaar geklikt zit. Het drinkgedeelte is na gebruik eenvoudig los schoon te maken door deze los te halen van het opslaggedeelte.

Bestel nu en profiteer van gratis verzending

Het gepatenteerde ontwerp van DIBsports combineert hydratatie en opslag in één fles. De DIB bidon is compatibel met alle bidonhouders en heeft een unieke en aparte opslaggedeelte die veilig kan worden aangesloten op de drinkfles (wordt geleverd inclusief bidon van 320ml en 480ml). Met de DIB bidon kunnen rijders kleine essentiële benodigdheden meenemen, zoals een multitool, bandenlichters, race-binnenband en autosleutels, zonder daarvoor in te leveren op hydratatie. Het is ook erg handig om je voeding er in mee te nemen. Of je nu een ervaren wielrenner, gravelliefhebber of mountainbiker bent, de DIB bottle is dé ultieme drink- en opbergfles voor elke fiets.

Neem voor grotere afname contact op met hallo@fietsproducten.nl