DIB-SPORTS OPSLAGBIDON

GEEFT EXTRA RUIMTE

Do It Better

VOOR AL JOUW TOOLS

EN DRINKEN ONDERWEG

Het zadeltasje nét iets te klein om alles mee te nemen of wil jij juist van je zadeltasje af onder het zadel? De DIB-bidon geeft jou de ruimte die je nodig hebt. Een Co2-patroon, bandenlichters, mini-tool en binnenbandje gaan eenvoudig in het opslag component.

Voorkom dat je het onhandige zadeltasje moet verwijderen van het zadel als je pech gereden hebt. De opslag bidon is eenvoudig in gebruik en pak je er snel bij als dat nodig is.

ALLES BIJ JE

IN ÉÉN BIDONHOUDER

UNIEK IN NEDERLAND

ALLEEN VERKRIJGBAAR BIJ FIETSPRODUCTEN.NL

De DIB-sports bidon is een gepatenteerd product uit Californië en wordt door Fietsproducten.nl speciaal geïmporteerd. Fietsproducten.nl is hiermee de enige verkoper in Nederland en Europa. Voor losse onderdelen en garanties kan je dus eenvoudig bij ons terecht. Door de grote voorraad is de bidon altijd ruim op voorraad en kunnen we snel leveren. Doorgaans is het voor 16:00 uur besteld de volgende dag in huis via Fietskoeriers of PostNL. 

dib-sports opslagbidon

TWEE FORMATEN

De DIB-sports opslagbidon wordt volledig geleverd met alles wat je nodig hebt voor lange en korte ritten. Ga je voor de korte rit? Neem dan het kleine drinkgedeelte mee. Vanzelfsprekend neem je het grote drinkgedeelte mee voor de langere ritten. 

Neem niet alleen je gereedschap of reserveonderdelen mee, maar probeer eens lekkere voeding mee te nemen in de opslag bidon. Een heerlijke reep voor onderweg of een fijne boost door middel van snoep? Het kan en past allemaal in de bidon.

Na afloop haal je de twee componenten los van elkaar en maak je het eenvoudig schoon en is het perfect voor de volgende rit.

BESTEL EN GENIET VAN MEER RUIMTE

Het gepatenteerde ontwerp van DIBsports combineert hydratatie en opslag in één fles. De DIB bidon is compatibel met alle bidonhouders en heeft een unieke en aparte opslaggedeelte die veilig kan worden aangesloten op de drinkfles (wordt geleverd inclusief bidon van 320ml en 480ml). Met de DIB bidon kunnen rijders kleine essentiële benodigdheden meenemen, zoals een multitool, bandenlichters, race-binnenband en autosleutels, zonder daarvoor in te leveren op hydratatie. Het is ook erg handig om je voeding er in mee te nemen. Of je nu een ervaren wielrenner, gravelliefhebber of mountainbiker bent, de DIB bottle is dé ultieme drink- en opbergfles voor elke fiets. 

HANDIGE TIPS

– Neem niet alleen gereedschap er in mee, maar probeer ook eens voeding mee te nemen.
– Wissel de formaten af tussen lange en korte ritten.
– Gebruik deze super handige multitool die extra dun is, maar wel alles aanwezig heeft voor de meeste pechgevallen
– Of ga je voor de multitool met CO2 aansluiting? Neem weinig ruimte in beslag en hiermee draai je alles vast en heb je de band snel weer vol.
– De binnenbanden ‘Specialized Presta Turbo Tube’ en ‘Continental Race-Lite Road’ passen het beste.

Het gebruik van de DIB bidon is erg simpel. De twee delen zijn in elkaar te klikken en wordt verstevigd met rubberen band. Het is eenvoudig om beide compartimenten te vullen met jouw spullen, terwijl het in elkaar geklikt zit. Het drinkgedeelte is na gebruik eenvoudig los schoon te maken door deze los te halen van het opslaggedeelte.

Neem voor grotere afname contact op met hallo@fietsproducten.nl

Ontvang

10% korting

met kortingscode: FP2024

Je bestelling komt iets later

Excuus

Alle bestellingen worden 27 november verzonden..

Chat openen
Stuur je vraag via Whatsapp!
Hallo, Wouter hier van Fietsproducten.
Kan ik je helpen?