Wanneer je op zoek bent naar hoogwaardige en betaalbare tandwielen en derailleurwieltjes ben je hier goed terechtgekomen. Met de merken JRC-components, Unite components en Wolftooth Components hebben wij de ultieme combinatie gevonden voor topkwaliteit onderdelen. De producten zijn in alle kleuren verkrijgbaar en past dus bij elke fiets. Als je de aandrijflijn volledig wilt aanpassen kan je kiezen voor de combideal. 

Ontdek de Perfecte Derailleurwieltjes voor Optimaal Fietsplezier

We begrijpen dat elke fietser op zoek is naar de ultieme rijervaring. Als je de prestaties van je fiets naar een hoger niveau wilt tillen, zijn hoogwaardige derailleurwieltjes een absolute must.

Onze collectie derailleurwieltjes is zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van zowel beginnende fietsers als ervaren wielrenners te voldoen. Deze kleine, maar essentiële componenten spelen een cruciale rol in het soepel schakelen van je versnellingen, wat resulteert in een efficiëntere en aangenamere fietservaring.

Waarom Kiezen voor Onze Derailleurwieltjes?

1. Duurzaamheid: Onze derailleurwieltjes zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal en keramische lagers, wat zorgt voor duurzaamheid en een langere levensduur.

2. Verbeterde Prestaties: Ervaar vloeiendere schakelbewegingen en verminderde wrijving dankzij de geavanceerde technologieën die in onze derailleurwieltjes zijn verwerkt.

3. Compatibiliteit: Of je nu een racefietser, mountainbiker of gravelbiker bent, we bieden een breed scala aan derailleurwieltjes die compatibel zijn met verschillende merken en modellen.

4. Onderhoudsvriendelijk: Onze derailleurwieltjes zijn ontworpen met het oog op eenvoudig onderhoud, zodat je langer van je fietsplezier kunt genieten zonder je zorgen te maken over ingewikkelde reparaties.

Investeer vandaag nog in kwaliteit en prestatie – ontdek de wereld van soepel schakelen met de beste derailleurwieltjes bij Fietsproducten.nl.

Heb je vragen? Stuur ons een bericht en wij zullen z.s.m. reageren.

Unite components

De onderdelen van Unite Components worden volledig CNC-gefreesd in Engeland. Met volle passie en veel kennis gaan zij in eigen huis aan de slag met het ontwerp en het maakwerk. Elk onderdeel wordt veelvuldig getest en komt daarna op de markt. Met ovaal tandwielen heb je meer bereik en kan je de krachten beter kwijt op de pedalen. In combinatie met een toffe kleur past elk tandwiel perfect bij jouw fiets. Maak het helemaal af met hoogwaardige Unite Flat Pedalen. 

Ontvang

10% korting

met kortingscode: FP2024

Je bestelling komt iets later

Excuus

Alle bestellingen worden 27 november verzonden..

Chat openen
Stuur je vraag via Whatsapp!
Hallo, Wouter hier van Fietsproducten.
Kan ik je helpen?